Informare meteo: ploi şi ninsori în două regiuni mari ale României

ANM a emis duminică o nouă informare, care anunţă ploi în Moldova şi ninsori în sudul şi vestul Banatului. La munte continuă să ningă şi se anunţă viscol.

6384 afișări
Imaginea articolului Informare meteo: ploi şi ninsori în două regiuni mari ale României

Informare meteo: ploi şi ninsori în două regiuni mari ale României

Informarea meteo anunţă ploi, ninsori moderate cantitativ şi intensificări ale vântului duminică între orele 9.30 – 18.00.

Vor fi precipitaţii, local moderate cantitativ (15...20 l/mp), sub formă de ploaie în Moldova şi predominant sub formă de ninsoare în sudul şi vestul Banatului.

În nordul Carpaţilor Orientali, iar până spre orele amiezii şi în Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1700 m va continua să ningă.

Temporar vântul va avea intensificări în regiunile vestice şi la munte, cu viteze în general de 50...55 km/h, mai mari pe creste, viscolind ninsoarea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
meteo,
alerte,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici