Informare meteo: Vreme rece şi ninsori la munte

Meteorologii au emis luni dimineaţa o informare meteorologică, valabilă până miercuri, de vreme rece şi ninsori la munte.

303 afișări
Imaginea articolului Informare meteo: Vreme rece şi ninsori la munte

Informare meteo: Vreme rece şi ninsori la munte

Informarea este în vigoare de luni, de la ora 10.00, până miercuri, la ora 10.00.

Potrivit acesteia, vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopţilor local în nordul şi centrul ţării, precum şi în zonele submontane, temperaturile minime vor fi preponderent negative şi se va produce brumă.

Temporar la munte va ninge şi, mai ales în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali, se va depune strat nou de zăpadă.

Izolat şi trecător vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare vor fi şi în restul ţării.

Luni, local şi temporar vântul va avea intensificări în estul teritoriului, cu viteze în general de 45-55 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vreme,
rece,
ninsori

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici