Maşini distruse şi străzi inundate în Zalău, în urma unei furtuni puternice VIDEO

  • Oraşul Zalău s-a aflat joi, pentru 30 de minute, sub Cod roşu de furtună şi grindină.
  • A plouat cu gheaţă de mari dimensiuni, iar vijelia a distrus mai multe maşini şi case.
  • Oraşul a fost inundat, iar apa a măsurat jumătate de metru.
5334 afișări
Imaginea articolului Maşini distruse şi străzi inundate în Zalău, în urma unei furtuni puternice VIDEO

Maşini distruse şi străzi inundate în Zalău în urma unei furtuni puternice

Cod roşu de furtună în Zalău, judeţul Sălaj. A ploua abundent şi cu grindină. În doar jumătate de oră o furtună puternică a distrus mai multe maşini şi acoperişuri.

Oamenii şi-au acoperit autoturismele cu pături pentru a le feri de ploaie şi grindină. Chiar şi aşa, mai multe maşini, acoperişuri, case şi gospodării au fost distruse, iar oraşul a fost inundat. Apa a măsurat jumătate de metru.

Furtuna a fost una puternică şi în localităţile din zonă, unde culturile agricole au fost afectate în totalitate de grindină.

Mai multe localităţi din judeţul Sălaj au fost astăzi sub Cod portocaliu de furtună, în timp ce restul judeţului a fost sub Cod galben de vreme rea.

 

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici