METEO. ANM a emis Cod roşu de vijelii şi averse pentru un judeţ din ţară

  • Meteorologii au emis o avertizare Cod roşu de vijelie şi averse.
  • Avertizarea meteo ANM este valabilă în judeţul Bistriţa-Năsăud.
  • Codul roşu este în vigoare joi seară, până la ora 19:00.
8965 afișări
Imaginea articolului METEO. ANM a emis Cod roşu de vijelii şi averse pentru un judeţ din ţară

METEO 5 august

Potrivit ANM, sunt vizate zona de munte, la cote de peste 1800 de metri, şi localităţile Năsăud, Sângeorz-Băi, Feldru, Maieru, Rodna, Nimigea, Rebrişoara, Dumitra, Şintereag, Ilva Mica, Şanţ, Rebra, Parva, Poiana Ilvei din judeţul Bistriţa-Năsăud.

În aceste zone se vor semnala vijelie puternică, rafale peste 90-100 km/h, grindină de dimensiuni medii şi mari, frecvente descărcări electrice şi averse care vor depăşi 35 l/mp.

Avertizarea este în vigoare până la ora 19.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici