METEO Cod galben de ploi în patru judeţe din sudul ţării

Meteorologii au emis marţi o avertizare Cod galben de ploi pentru patru judeţe din sudul ţării.

252 afișări
Imaginea articolului METEO Cod galben de ploi în patru judeţe din sudul ţării

METEO Cod galben de ploi în patru judeţe din sudul ţării

Potrivit ANM, sunt vizate judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi Călăraşi.

În aceste zone vor fi ploi ce vor avea şi caracter de aversă şi, mai ales prin acumulare, cantităţile de apă vor fi de 25-30 l/mp şi izolat de peste 40 l/mp.

Avertizarea intră în vigoare marţi la ora 22.00 şi va fi valabilă până miercuri la ora 18.00.

Pentru restul ţării, până joi, la ora 20.00, este în vigoare o informare meteorologică de ploi moderate cantitativ şi intensificări ale vântului.

Local şi temporar va ploua în centrul, sudul şi estul ţării. Se vor acumula cantităţi de apă de 10-15 l/mp îndeosebi în zonele de deal şi de munte. Pe arii restrânse mai ales pe parcursul zilei de joi (20
aprilie) vor fi descărcări electrice şi grindină. În Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură, la altitudini de peste 1700 m vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare şi se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea unele intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi în zona montană înaltă, în general cu viteze de 45-55 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici