Meteo. Ploi semnificative în ţară şi ninsori la munte, până vineri dimineaţa

Va ploua în toată ţara, iar la munte va ninge şi se va depune un strat de zăpadă consistent, reiese dintr-o informare meteo emisă miercuri,

401 afișări
Imaginea articolului Meteo. Ploi semnificative în ţară şi ninsori la munte, până vineri dimineaţa

Meteo. Ploi semnificative în ţară şi ninsori la munte, până vineri dimineaţa

În intervalul miercuri ora 10.00 - vineri ora 10.00, vor fi precipitaţii în toate regiunile şi se vor acumula cantităţi de apă în general de 10...15 l/mp.

În zona Carpaţilor Meridionali, în Transilvania şi Muntenia, local precipitaţiile vor fi moderate şi se vor acumula 25...30 l/mp şi izolat peste 40 l/mp.

Vor fi ploi, iar în zona montană, în special la altitudini de peste 1200 m, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă, local consistent.

În jumătatea de nord a Moldovei şi estul Transilvaniei vor fi precipitaţii mixte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici