METEO. Prognoză specială Bucureşti: De la 16 grade la minus 2, de pe o zi pe alta

  • Bucureştenii vor avea parte de o scădere bruscă a temperaturilor, de la 16 grade joi la minus 2 grade vineri.
  • De joi ora 8:00 până vineri ora 12:00, cerul se va înnora treptat şi începând din a doua parte a zilei, temporar vor fi precipitaţ.
636 afișări
Imaginea articolului METEO. Prognoză specială Bucureşti: De la 16 grade la minus 2, de pe o zi pe alta

Conform prognozei meteo pentru Bucureşti, în intervalul miercuri ora 14:00 - joi ora 08:00 vremea se va menţine deosebit de caldă cu o maximă termică ce se va situa în jurul a 16 grade şi o minimă de 4...6 grade.

Cerul va fi variabil cu unele înnorări în a doua parte a intervalului, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul
va sufla slab şi moderat.

De joi ora 8:00 până vineri ora 12:00, cerul se va înnora treptat şi începând din a doua parte a zilei, temporar vor fi precipitaţii, moderate cantitativ, la început sub formă de ploaie, iar noaptea se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

În prima parte a zilei de vineri, temporar va mai ninge. Valorile termice vor fi în scădere bruscă şi accentuată, de la 14...16 grade în după-amiaza zilei de joi spre -2...-1 grad la începutul zilei de vineri.

Vântul va prezenta intensificări în special în seara zilei de joi şi în prima parte a nopţii de joi spre vineri, când rafalele vor atinge 45...55 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici