METEO Scade temperatura şi încep ploile în Capitală

Meteorologii din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteologie (ANM) au transmis luni că cerul va fi mai mult noros iar de marţi încep ploile în Bucureşti.

859 afișări
Imaginea articolului METEO Scade temperatura şi încep ploile în Capitală

METEO Scade temperatura şi încep ploile în Capitală

Potrivit ANM, cerul va fi mai mult noros în Bucureşti, temporar va ploua începând de marţi, iar cantităţile de apă acumulate vor fi în medie de 15...20 l/mp.

Temperatura maximă în Capitală, în scădere uşoară de la o zi la alta, va fi de 7...11 grade şi cea minimă de 2...5 grade.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe parcursul zlei de marţi (în jurul a 45 km/h).

Prognoza ANM intră în vigoare luni la ora 18.00 şi este valabilă până miercuri, la ora 18.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici