METEO Vremea pe 4 săptămâni. Vine o săptămână de frig şi trei cu temperaturi normale

  • ANM anunţă cum va fi vremea în următoarea lună.
  • Vine o săptămână de frig, ploi şi ninsori şi trei cu temperaturi normale şi ploi puţine.
2457 afișări
Imaginea articolului METEO Vremea pe 4 săptămâni. Vine o săptămână de frig şi trei cu temperaturi normale

METEO Vremea până pe 19 aprilie. Vine o săptămână de frig şi trei cu temperaturi normale

  • Săptămâna 22 – 29 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în zonele montane şi în extremitatea de sud a ţării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de sud şi de sud-est a ţării, iar în rest va fi deficitar, mai ales în zonele montane.

  • Săptămâna 29 martie – 5 aprilie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în jumătatea de vest a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

  • Săptămâna 5 – 12 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

  • Săptămâna 12 – 19 aprilie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în
toate regiunile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici