METEO Vremea se răceşte brusc în Capitală

Temperaturile scad brusc în Capitală, de la maxime de 21 de grade, înregistrate vineri, la 8 - 11 grade, în weekend.

301 afișări
Imaginea articolului METEO Vremea se răceşte brusc în Capitală

METEO Vremea se răceşte brusc în Capitală

Vineri, înnorările se vor accentua treptat şi mai ales spre seară şi la începutul nopţii vor fi perioade în care se vor semnala averse.

În intervale scurte de timp se vor înregistra cantităţi de apă de 5- 7 l/mp şi izolat de peste 10 l/mp, descărcări electrice şi cu o probabilitate destul de mare căderi de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată, în special asociate averselor. Temperatura maximă va fi de 20 - 21 de grade, iar cea minimă de 6 - 7 grade.

Sâmbătă şi duminică, vremea va fi închisă şi vor fi perioade în care va ploua. Ploile vor fi mai intense pe parcursul zilei de duminică şi în noaptea de duminică spre luni. Prin acumulare, cantităţile de apă vor fi însemnate, astfel încât, până la sfârşitul intervalului, se vor totaliza în medie 15 - 20 l/mp şi izolat 25 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, în scădere semnificativă faţă de zilele precedente, va fi de 11 - 12 grade sâmbătă, iar duminică se va situa în jurul valorii de 8 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 şi 6 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici