Video Prognoza meteo: ANM anunţă că mâine va fi în continuare mai frig decât normalul perioadei. Când revine primăvară

  • Mâine continuă să fie mai frig decât e normal, maxime cuprinse între 7 şi 15 grade
  • Vineri vor fi între 9 şi 18 grade şi soarele se vede printre nori
  • Sâmbătă vreme şi mai frumoasă, maxime cuprinse între 10 şi 19 grade Celsius
3037 afișări

Prognoza pentru ţară

Noaptea ce vine o să fie tot foarte rece, cu temperaturi cuprinse între -13 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 2 grade pe litoral. La începutul nopţii, prin sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei, nu e exclus să apară precipitaţii mixte, slabe.

Mâine vremea se încălzeşte uşor, soarele se vede mai mult printre nori, dar încearcă să te bucuri de vremea frumoasă, doar uitându-te pe geam. Maximele pornesc de la 7 grade şi se opresc la 15. Vântul o să sufle cu putere prin Dobrogea.

Vineri şi mai mult soare, dar dimineţile şi nopţile rămân foarte reci. La amiază o să fie între 9 şi 18 grade, iar vântul slăbeşte în intensitate. Doar noaptea sunt posibile ninsori slabe prin nordul Carpaţilor Orientali.

Deşi la început de weekend vremea se mai încălzeşte, asta nu înseamnă că trebuie să ieşi la plimbare. Dacă stai în Maramureş, Transilvania sau Moldova să ştii că nu sunt excluse ploile şi nici lapoviţa. La munte începe să ningă din nou. Totuşi, la nivelul întregii ţări maximele o să fie cuprinse între 10 şi 19 grade.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de încă o noapte rece cu -3 grade la periferie şi zero grade în centru.

Mâine o să fie tot rece, aşa că o să te bucuri că stai în casă. O să fie cel mult 12 grade, soarele se vede printre nori, iar vântul se linişteşte.

De vineri o să fie mai bine afară. Soarele o să fie din ce în ce mai prezent, vântul nu mai pune probleme şi o să fie cam 16 grade vineri şi 18 sâmbătă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici