Prognoza meteo: Două anotimpuri în aceeaşi zi. Săptămâna viitoare vine cu temperaturi tot mai ridicate

  • Mâine va fi frig în nordul ţării, iar temperaturile vor ajunge la 11 grade, dar în sud e vară: 24 de grade
  • Începând de luni, vântul se linişteşte şi vremea se încălzeşte şi în nordul ţării
  • Marţi ai parte de vreme frumoasă: mult soare şi 26 de grade
11206 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo: Două anotimpuri în aceeaşi zi. Săptămâna viitoare vine cu temperaturi tot mai ridicate

Sursa foto: Profimedia

Prognoza meteo

La noapte ai parte de vânt puternic în Moldova, Transilvania, Dobrogea şi pe la munte.  Iar în nord-est, centru şi la munte aşteaptă-te şi la averse cu tunete şi fulgere. Pe crestele din nordul Orientalilor nu sunt excluse ninsorile şi lapoviţa. Minimele pornesc de la 1 grade şi se opresc la 11 grade.

Mâine vremea să răceşte simţitor în jumătatea nordică a ţării, dar în sud ai parte în continuare de vară. Peste zi, norii acoperă cerul în nord-est şi la munte, iar seara şi noaptea, ajung şi în sud şi sud-est, dar nu o să plouă serios. Vântul nu se linişteşte în est, şi nici la munte. Astfel, maximele vor fi cuprinse între 11 grade în estul Transilvaniei şi 24 de grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei.

În vest şi sud-vest începi săptămâna cu vreme caldă şi cu mult soare. În restul ţării ai parte de ceva nori, câţiva stropi de ploaie şi temperaturi mai scăzute.  O să fie în jur de 14 grade pe litoral şi în estul Transilvaniei, unde e mai frig, dar în Banat şi Oltenia o să fie din nou 24 de grade.  

Marţi vremea se mai încălzeşte în jumătatea nordică a ţării, iar soarele străluceşte în voie peste zi, în timp ce în sud vara pare că şi-a intrat în drepturi. Norii se adună după-amiza şi seara când nu sunt excluse aversele cu tunete, fulgere şi vânt. La prânz o să fie între 17 şi 26 de grade.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de o noapte caldă, cu 9...10 grade.

Mâine vântul se linişteşte, soarele străluceşte în voie peste zi, aşa că o să fie cam 22...23 de grade. Norii se adună după-amiaza şi seara, dar şansele să plouă sunt mici.

Luni lucrurile nu se schimbă prea mult. Tot soare şi doi, trei nori şi cam 23 de grade. Marţi revine vara. Vântul o să adie liniştit, soarele nu o să te părărească şi o sa ai parte de 26 de grade.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici