Prognoza meteo pentru Bucureşti. Vremea se încălzeşte în Capitală, iar joi termometrele ating 17 grade Celsius

Meteorologii spun că vremea se încălzeşte, atât ziua cât şi noaptea, astfel că joi la amiază vor fi 17 grade Celsius.

165 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo pentru Bucureşti. Vremea se încălzeşte în Capitală, iar joi termometrele ating 17 grade Celsius

Sursa foto: Profimedia

În Bucureşti urmează o noapte senină, astfel că temperatura minimă va fi cuprinsă între -3 şi 0 grade, mai scăzută în zona preorăşenească unde va fi brumă.

Mâine vremea se încălzeşte. Norii se anunţă puţini, astfel că la amiază termometrele vor indica în jur de 14 grade. Vântul nu va pune probleme, iar temperatura minimă va fi de 1...3 grade, posibil uşor mai scăzută în zona periferică.

Miercuri tot vreme caldă şi însorită. Norii se înmulţesc în prima parte a zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul începe să prindă putere peste zi. Temperatura maximă va fi tot de 12...14 grade, iar minima de 1...3 grade, uşor mai scăzută în continuare la periferie.

Meteorologii spun că joi o să fie şi mai cald. Vor fi puţini nori, vântul va sufla cel mult moderat, iar maxima va fi de 16...17 grade. Şi noaptea se încălzeşte, astfel că minima va fi de 4...5 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici