Prognoza meteo pentru perioada următoare. Temperaturi apropiate de cele normale până în octombrie

Temperaturile se vor situa uşor peste cele normale pentru această perioadă sau vor fi apropiate de cele normale, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru perioada 5 septembrie - 3 octombrie. Precipitaţiile acestea vor fi pe alocuri excedentare.

2191 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo pentru perioada următoare. Temperaturi apropiate de cele normale până în octombrie

Prognoza meteo pentru perioada următoare. Temperaturi apropiate de cele normale până în octombrie

Săptămâna 05.09.2022 – 12.09.2022

Valorile termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei săptămâni, în extremitatea de vest a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice şi centrale, iar în rest va avea o tendinţă spre deficit.

Săptămâna 12.09.2022 – 19.09.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele estice, nordice şi centrale.

Săptămâna 19.09.2022 – 26.09.2022

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 26.09.2022 – 03.10.2022

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în
general apropiate de cele normale, în cea mai mare parte a ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
prognoza,
meteo,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici