Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni: Octombrie mai cald decât normal

Luna octombrie va avea temperaturi mai ridicate decât cele normale, iar ploile vor fi deficitare, potrivit prognozei transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru perioada 25 septembrie - 23 octombrie.

898 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni: Octombrie mai cald decât normal

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

25 septembrie - 2 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată ţara, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, centrale şi sudice.

2 - 9 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, îndeosebi în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice.

10 - 16 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toată ţara. Regimul pluviometric va fi deficitar în vestul, sud-vestul, precum şi în zona de munte din sudul ţării, în timp ce în rest cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

16 - 23 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice şi estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă la nivelul întregii ţări.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici