Video Prognoza meteo. Urmează zile ca de vară, dar nu uita de îndemnul autorităţilor

  • Vin zile ca de vară peste tot în ţară, cu soare din plin şi vreme caldă
  • Maximele urcă până la 24 de grade în următoarele zile
  • Aşteaptă totuşi vara adevărată ca să ieşi la plimbare
  • De Florii aşteaptă-te la 25 de grade Celsius
2748 afișări

Prognoza pentru ţară

Urmează încă o noapte rece cu temperaturi cuprinse între -10 grade în estul Transilvaniei şi 10 grade.

Mâine vremea continuă să se încălzească, soarele străluceşte în voie şi vântul suflă liniştit. Maximele pornesc de la 11 grade pe litoral şi se opresc la 22 de grade.

Joi vreme şi mai caldă, aproape zi de vară în zonele din sudul ţării. Maximele vor fi cuprinse între 13 şi 24 de grade. În a doua parte a nopţii, în nordul şi nord-estul ţării e posibil să plouă slab.

Vineri vremea se răceşte uşor în nord, centru şi nord-est, dar asta nu înseamnă că o să fie frig. Maximele doar ajung la valori normale pentru data din calendar. Tot aici norii strâng rândurile şi o să plouă slab. Vântul începe să prindă din nou putere la munte şi prin est. La amiază, temperaturile vor fi curpinse între 16 şi 24 de grade.

Prognoza pentru Bucureşti


În Capitală ai parte însă o noapte cu brumă, -2 grade în zona preorăşenească şi cam 2 grade în centru.

Mâine o să-ţi fie şi mai greu să stai în casă. Vântul slăbeşte în intensitate, soarele străluceşte din plin şi vor fi cam 21 de grade. Joi şi vineri şi mai cald. Vreme de tricou: 23-24 de grade, soare cât cuprinde şi vânt domol. Aşteaptă însă zilele de vară adevarată ca să ieşi la plimbare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici