Prognoza METEO. Zile însorite, dar cu vânt puternic

  • Mâine vântul începe să prindă putere peste tot în ţară
  • De mâine vremea se încălzeşte, iar maximele ajung marţi, până la 20 de grade
  • Nopţile şi dimineţile rămân reci peste tot în ţară
292 afișări
Imaginea articolului Prognoza METEO. Zile însorite, dar cu vânt puternic

Sursa: Profimedia Images

Prognoza pentru ţară

Urmează o noapte cu vânt mai intens în Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei şi la munte, şi cu minime cuprinse între -5 grade în estul Transilvaniei şi 8 grade pe litoral. Prin nord şi centru o să fie din nou brumă.

Mâine vântul rămâne puternic în jumătatea sud-estică a ţarii, astfel că în Muntenia, Dobrogea, sud-vestul Moldovei şi în estul Olteniei vor fi viteze de 55-70 km/h. Şi în restul ţării o să bată vântul, dar o să aibă viteze mai reduse. Norii apar dimineaţa prin sud-vest şi sud, apoi fac loc soarelui, astfel că maximele pornesc de la 11 grade şi se opresc la 19.

Luni tot vreme frumoasă, dar rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Vântul o să sufle în continuare cu putere, iar în  Dobrogea şi în sud-vest o să aibă la rafală 75...80 km/h. Maximele vor fi cuprinse între 9 şi 18 grade.

Marţi vântul se mai linişteşte, dar tot o să sufle cu putere în sud-vest, sud, sud-est şi pe crestele Carpaţilor Meridionali. Soarele străluceşte în voie, iar maximele pornesc de la 12 grade şi se opresc la 20.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de o noapte cu 6 grade, ceva nori şi vânt puternic spre dimineaţă.

Mâine vântul nu slăbeşte în intensitate şi vor fi cam 17 grade.

Luni atmosfera nu se schimbă prea mult. Tot vânt puternic, soare şi cam 17 grade. 

Marţi vântul se mai linişteşte puţin, norii dispar din peisaj şi vor fi cam 18 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici