Prognoză specială pentru Bucureşti. Caniculă şi maxime de 34-36 de grade

Vremea va fi caniculară în Bucureşti, iar maximele vor ajunge sâmbătă şi duminică la 34-36 de grade Celsius, potrivit prognozei speciale emise de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru Capitală.

534 afișări
Imaginea articolului Prognoză specială pentru Bucureşti. Caniculă şi maxime de 34-36 de grade

Prognoză specială pentru Bucureşti. Caniculă şi maxime de 34-36 de grade

Potrivit ANM, sâmbătă şi duminică, în Bucureşti, vremea va fi călduroasă, caniculară la amiază, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu rafale de până la 35-40 km/h.

Temperaturile maxime vor fi în general de 34-36 de grade, iar duminică dimineaţa minima termică se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici