Recorduri locale de temperatură doborâte în Franţa

Mai multe recorduri locale din Franţa au fost doborâte luni, anunţă Meteo France.

578 afișări
Imaginea articolului Recorduri locale de temperatură doborâte în Franţa

Recorduri locale de temperatură doborâte în Franţa

Printre acestea se numără temperaturi de 42,6C în Biscarrosse şi 42,4C în Cazaux, pe coasta atlantică din vestul Franţei.

De asemenea, au fost înregistrate 40,7C în Saint-Nazaire şi 39,3C în portul Brest din Bretania, în nord-vestul ţării, conform Sky News.

Meteorologii evaluează dacă a fost stabilit un nou record naţional de temperatură medie pe toată ziua.

În prezent, acesta este de 29,4C - stabilit în timpul valurilor de căldură din 2003 şi 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici