Restricţii din cauza ninsorii: Autorităţile închid circulaţia maşinilor pe drumurile din judeţele Botoşani şi Iaşi

Autorităţile au decis să interzică în totalitate circulaţia maşinilor pe drumurile din judeţele Botoşani şi Iaşi. Până acum, măsura luată din cauza ninsorii şi a viscolului viza doar camioanele.

2451 afișări
Imaginea articolului Restricţii din cauza ninsorii: Autorităţile închid circulaţia maşinilor pe drumurile din judeţele Botoşani şi Iaşi

Măsura a fost luată de CNAIR împreună cu Poliţia Rutieră din cauza fenomenelor meteorologice extreme.

„De la ora 21.30 se închide circulaţia pentru toate categoriile de autovehicule în judeţele Botoşani şi Iaşi. Decizia are ca principal scop protejarea vieţii cetăţenilor, care ar putea rămâne blocaţi pe drum în propriile autovehicule”, a anunţat CNAIR.

Măsura se aplică şi mijloacelor de transport persoane, aşa că plecarea din autogări a autovehiculelor este interzisă pe perioada restricţiilor instituite.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că miercuri, de la ora 20.00, s-a închis circulaţia pentru vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone în judeţele Botoşani şi Iaşi.

Decizia priveşte şi mijloacele de transport persoane, mai anunţă CNAIR.

Măsura a fost luată din cauza fenomenelor meteorologice extreme. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de cod roşu de viscol şi ninsori abundente pentru judeţele Botoşani şi Iaşi. Avertizarea este valabilă până joi, la ora 04:00.

Vizibilitatea va scădea spre zero pe anumite sectoare de drum, precizează autorităţile care îi sfătuiesc pe şoferi să evite deplasările în zonele afectate, să se informeze din surse oficiale înainte de a pleca la drum şi să aibă autovehiculele echipate de iarnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici