VIDEO Un uragan puternic a măturat statul Ohio, din Statele Unite

  • Un uragan puternic a afectat duminică statul Ohio, din Statele Unite.
  • Furtunile cu grindină, ploile şi vânturile puternice au afectat numeroase gospodării.
  • Pe alocuri, s-au format tornade extrem de periculoase.
2701 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un uragan puternic a măturat statul Ohio, din Statele Unite
O furtună puternică de grindină însoţită de vânturi puternice a traversat duminică statul Ohio. Ploile, vânturile puternice şi grindina au afectat numeroase gospodării.
 
Frontul atmosferic este foarte instabil, aşa că alerta de furtună este încă activă. Zona Sagamore Hills şi oraşul Twinsburg sunt încă sub alertă de cod roşu de furtună.
 
Pe alocuri, s-au format tornade extrem de periculoase.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici