Vremea în Bucureşti: disconfort termic, posibile fenomene de instabilitate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Capitală, de disconfort termic şi de posibile fenomene de instabilitate.

545 afișări
Imaginea articolului Vremea în Bucureşti: disconfort termic, posibile fenomene de instabilitate

Vremea în Bucureşti: disconfort termic, posibile fenomene de instabilitate

În intervalul 2 iulie ora 12:00 - 3 iulie ora 09:00 valul de căldura va persista, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales spre seară şi noaptea, când va creşte probabilitatea pentru fenomene specifice instabilităţii atmosferice (intensificări ale vântului, posibil vijelie, averse şi descărcări electrice). Temperatura maximă va fi de 34...35 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

În intervalul 03 iulie ora 09:00 - 03 iulie ora 21:00 valul de căldura se va menţine, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil cu probabilitate ridicată pentru fenomene asociate instabilităţii atmosferice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 34...35 de grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
meteo,
bucureşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici