Vremea în Bucureşti. Prima zi de primăvară vine cu temperaturi extrem de scăzute şi ninsoare

Temperaturile sunt extrem de scăzute pentru o zi de 1 Martie, în Capitală, potrivit prognozei transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

390 afișări
Imaginea articolului Vremea în Bucureşti. Prima zi de primăvară vine cu temperaturi extrem de scăzute şi ninsoare

Vremea se va menţine rece şi închisă marţi în Capitală. Temporar va ninge, cu intensitate mai mare spre seară şi noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 2 grade, iar cea minimă va fi de -2...-1 grad.

Miercuri, cerul va fi mai mult noros şi trecător, în prima parte a intervalului, vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât în intervalul anterior, va fi de 4...6 grade, iar cea minimă de -4...-2 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici