Vremea pe următoarele patru săptămâni

Meteorologii sau emis marţi prognoza pentru următoarele patru săptămâni şi spun că luna septembrie şi începutul lunii octombrie nu ies din graficele de temperatură specifică pentru aceste perioade, iar cantităţile de precipitaţii vor fi normale.

1668 afișări
Imaginea articolului Vremea pe următoarele patru săptămâni

METEO 5 - 12 septembrie


Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepţia regiunilor sudice, regimul pluviometric va fi în general excedentar, mai ales în extremitatea de nord-vest a ţării.


METEO 12 - 19 septembrie


Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

 

METEO 19 - 26 septembrie


Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

METEO 26 septembrie - 3 octombrie


Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale, în toate regiunile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici