91 de posturi de la Ministerul Mediului vor fi desfiinţate. 19 sunt posturi de conducere

91 de posturi de la Ministerul Mediului vor fi desfiinţate. Dintre acestea, 19 sunt posturi de conducere, anunţă ministrul Mediului, Mircea Fechet. Decizia este luată în cadrul procesului de reorganizare instituţională.

1240 afișări
Imaginea articolului 91 de posturi de la Ministerul Mediului vor fi desfiinţate. 19 sunt posturi de conducere

91 de posturi de la Ministerul Mediului vor fi desfiinţate. 19 sunt posturi de conducere

„Începem, în acest an, un amplu proces de reorganizare instituţională a Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor. Aşa cum era firesc, începem cu autoritatea centrală - şi anume ministerul, urmând ca etapa a doua să cuprindă toate instituţiile din subordine. Concret, vom reduce 91 de posturi în total, dintre acestea 19 fiind posturi de conducere. Îndeplinim astfel cerinţele legale, iar eu sunt convins că o structură mai suplă, mai ales la nivel de management, va face ca fluxurile de lucru şi procesul decizional să se deruleze mai eficient,”, a anunţat ministrul Mediului pe Facebook.

Ministrul Fechet mai anunţă că în perioada următoare se va pune accent pe fondurile europene şi digitalizare.

În a doua etapă a reorganizării vor fi transformări şi la instituţiile din teritoriu subordonate ministerului.

„Etapa a doua va cuprinde toate instituţiile aflate în subordinea, în coordonarea sau sub autoritatea MMAP. În cazul acestora, pe lângă aplicarea aceloraşi principii – reducerea posturilor de conducere, îmbunătăţirea absorbţiei fondurilor europene şi digitalizare - un alt obiectiv va fi întărirea structurilor teritoriale, care au fost neglijate nepermis de mult în ultimii ani”, a precizat Mircea Fechet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici