Administraţia Prezidenţială îi răspunde lui Liviu Dragnea: Informaţia vehiculată nu este corectă. Preşedintele Comisiei de la Veneţia a fost la CCR

Administraţia Prezidenţială a transmis vineri că "informaţia vehiculată de domnul Dragnea", conform căreia Preşedinţia nu a organizat o întâlnire între Comisia de la Veneţia şi Curtea Constituţională, cu ocazia vizitei oficialilor de la Strasbourg la Bucureşti "nu este corectă".

1308 afișări
Imaginea articolului Administraţia Prezidenţială îi răspunde lui Liviu Dragnea: Informaţia vehiculată nu este corectă. Preşedintele Comisiei de la Veneţia a fost la CCR

Cotroceni: Informaţia vehiculată de Dragnea nu este corectă

"Din păcate, informaţia vehiculată de domnul Dragnea nu este corectă: preşedintele Comisiei de la Veneţia a avut ieri (joi - n.r.), la ora 12.00, o întâlnire cu preşedintele CCR, chiar la sediul Curţii", a precizat Administraţia Prezidenţială.

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a reproşat, joi, preşedintelui Klaus Iohannis şi Administraţiei prezindenţiale, în calitate de organizatori, faptul că nu au organizat o întâlnire între Comisia de la Veneţia şi CCR, dată fiind prezenţa Comisiei de la Veneţia în România.

"Am un comentariu legat de acest eveniment. Eu sunt foarte nemulţumit că cei care au organizat acest eveniment nu au prevăzut o întâlnire a Comisiei de la Veneţia cu Curtea Constituţională a României. Eu nu cred că este în regulă", a spus Dragnea.

"Comisia de la Veneţia are atribuţii principale privind Constituţiile din ţările respective. Faptul că au venit în România şi cei care au organizat nu s-au gândit să facă o întâlnire între Comisia de la Veneţia şi CCR nu e în regulă şi s-a pierdut un moment important", a adăugat Dragnea.

În perioada 6-7 aprilie are loc la Palatul Cotroceni conferinţa internaţională "Interacţiunea între majoritatea politică şi opoziţie într-o democraţie", desfăşurată sub patronajul preşedintelui României şi al secretarului General al Consiliului Europei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici