Adrian Mlădinoiu, fost aghiotant al lui Liviu Dragnea, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului

Adrian Mlădinoiu, fost aghiotant al liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost numit luni de premierul Sorin Grindeanu secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

3249 afișări
Imaginea articolului Adrian Mlădinoiu, fost aghiotant al lui Liviu Dragnea, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului

Adrian Mlădinoiu, fost aghiotant al lui Liviu Dragnea, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului (Imagine: ALEXANDRA PANDREA/MEDIAFAX FOTO)

Decizia în acest sens a fost publicată în Monitorul Oficial.

Mlădinoiu a fost aghiotantul lui Dragnea. Potrivit declaraţiei de avere depusă în 2008, el a lucrat ca ofiţer în cadrul Unităţii speciale ACVILA – Grupul Special de Protecţie şi Intervenţie. Această unitate de elită de protecţie antitero a fost înfiinţată în 2003, desfiinţată în 2009 şi reorganizată de Gabriel Oprea în 2015, când a fost trecută în subordinea DIPI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici