PNL îl invită pe ministrul Justiţiei la şedinţa grupurilor parlamentare reunite PNL

Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan, l-a invitat public, luni, pe ministrul Justiţiei să participe la şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale PNL, marţi, la ora 16:00, pentru a prezenta motivele pentru care susţine în continuare proiectele privind graţierea şi modificare Codului Penal.

599 afișări
Imaginea articolului PNL îl invită pe ministrul Justiţiei la şedinţa grupurilor parlamentare reunite PNL

PNL îi invită pe ministrul Justiţiei la şedinţa grupurilor parlamentare reunite PNL (Imagine: Razvan Chirita/ Foto Mediafax)

"Îi adresez public Ministrului Justiţiei, Florin Iordache, invitaţia de a participa la şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale PNL, care va avea loc marţi, începând cu ora 16.00, la Parlament. Cu această ocazie, Ministrul Justiţiei va putea prezenta motivele pentru care doreşte continuarea procedurilor pentru promovarea iniţiativelor care privesc graţierea şi modificarea Codului Penal", a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Raluca Turcan a afirmat că astfel parlamentarii PNL vor putea prezenta Ministerul Justiţiei argumentele pentru care trebuie să renunţe la acest demers legislativ, "care depăşeşte cadrul de competenţă al guvernului, atât din punct de vedere al mandatului primit în Parlament pe baza programului de guvernare, cât şi din punct de vedere constituţional", potrivit sursei citate.

Liderul interimar al PNL şi-a exprimat speranţă că Florin Iordache va da curs invitaţiei PNL, "dovedind măcar în mod formal deschiderea către dezbaterea parlamentară şi dialogul cu partidele de Opoziţie", se mai arată în comunicat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici