Alina Albu, propusă de Ministrul Justiţiei pentru funcţia de procuror şef al DIICOT

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu a anunţat, miercuri, că în urma analizei candidaturilor a selectat şi a propus pentru funcţia de procuror şef al DIICOT pe Alina Albu.

729 afișări
Imaginea articolului Alina Albu, propusă de Ministrul Justiţiei pentru funcţia de procuror şef al DIICOT

Interviurile pentru funcţia de procuror – Şef al DIICOT au avut loc în data de 24 februarie la sediul Ministerului Justiţiei.

Interviurile au fost desfăşurate în faţa comisiei de interviu constituită, potrivit legii, din reprezentanţii Ministerului Justiţiei, ai CSM, INM şi ASE şi compusă din ministrul justiţiei, secretari de stat, procurori, un profesor de management şi un psiholog.

În urma fiecărei serii de interviuri, au avut loc consultări extinse şi minuţioase între ministrul justiţiei şi toţi membrii comisiei de interviu, a transmis, miercuri, ministrul Cătălin Predoiu.

„În urma analizei candidaturilor prin prisma celor precizate mai sus, am selectat şi propus pentru funcţia de Procuror-Şef al DIICOT pe doamna procuror Alina Albu”, a spus Predoiu.

Propunerea va fi transmisă miercuri Secţiei pentru Procurori a CSM pentru obţinerea avizului în conformitate cu art.147 alin.(3) din Legea nr.303/2022 privind statutul judecătorilor şi procurorilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici