Alina Gorghiu: PNL şi USR vor susţine propunerea de prim-ministru Cioloş. Platforma ce va fi lansată, startul unei campanii

PNL şi USR vor susţine propunerea Dacian Cioloş prim-ministru, iar platforma ce va fi lansată de şeful Executivului este startul unei campanii cu Dacian Cioloş premier, a declarat duminică seara liderul partidului liberal, Alina Gorghiu.

2489 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu: PNL şi USR vor susţine propunerea de prim-ministru Cioloş. Platforma ce va fi lansată, startul unei campanii

Alina Gorghiu: PNL şi USR vor susţine propunerea de prim-ministru Dacian Cioloş. Platforma ce va fi lansată de şeful Executivului, startul unei campanii (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

"Dacian Cioloş va fi numitorul comun al unei formule pe care eu o consider esenţială în acest moment în România, pentru schimbarea de care avem nevoie. Şi noi şi USR-ul vom susţine propunerea de prim-ministru Dacian Cioloş în momentul în care... şi cumva platforma aceasta e starul unei campanii cu Dacian Cioloş prim-ministru, aşa o văd eu. Rămâne să mă contrazică Dacian Cioloş dacă nu e aşa", a comentat Gorghiu, la Antena 3.

Ea a mai spus că "de partea cealaltă avem un PSD care defilează cu Dragnea prim-ministru sau, mai nou, cu dl. Dîncu pe care l-am văzut folosit ca iepuraş electoral de PSD".

Gorghiu a mai spus că preşedintele Klaus Iohannis a dat semnale de reformă şi din acest punct de vedere PNL este în echipă cu şeful statului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici