Anca Alexandrescu: Oprescu nu se duce la dezbaterea de la TVR

Directorul de comunicare al candidatului independent Sorin Oprescu, Anca Alexandrescu, a declarat, miercuri, că, în formula de dezbatere de şapte candidaţi, anunţată de TVR şi impusă de Viorel Hrebenciuc, Sorin Oprescu nu va participa la aceasta.

106 afișări
Imaginea articolului Anca Alexandrescu: Oprescu nu se duce la dezbaterea de la TVR

Anca Alexandrescu: Oprescu nu se duce la dezbaterea de la TVR (Imagine: Sebastian Sascău/Mediafax Foto)

"Nu avem încă un răspuns la al doilea comunicat pe care l-am trimis la domnul Sassu. Am semnat în numele candidatului Sorin Oprescu un comunicat către domnul Sassu, prin care i-am comunicat ce am decis astăzi împreună cu ceilalţi patru candidaţi: să existe azi (miercuri, nr.) o dezbatere la TVR, între primi cinci candidaţi plasaţi în sondaje, aşa cum s-a convenit şi cu domnul Hrebenciuc, şi nu suntem de acord cu condiţiile impuse de Hrebenciuc", a spus Anca Alexandrescu.

Ea a explicat că ideea privind dezbaterea în şapte candidaţi a fost ideea lui Hrebenciuc încă de marţi şi a spus că Oprescu nu va participa la dezbaterea propusă de Sassu.

"Am înţeles că nici domnul Băsescu, nici Crin Antonescu, nu vor participa la această dezbatere decât în condiţiile spuse mai devreme. Oprescu nu se va duce la dezbatere, nu în condiţiile impuse de domnul Hrebenciuc", a spus Alexandrescu, menţionând că aşteaptă un răspuns de la Sassu.

TVR, Realitatea TV şi Antena 3 au încheiat, miercuri, un acord privind organizarea unor dezbateri publice cu toţi candidaţii la alegerile pentru Preşedinţie, care vor avea loc în studioul Televiziunii Publice, vor fi difuzate şi de cele două posturi de ştiri, cu moderatori de la cele 3 televiziuni.

Cele patru staff-uri de campanie rămase la negocierea pentru dezbaterea publică între candidaţi au declarat că au luat notă cu stupoare de răspunsul TVR care propune acum o dezbatere în şapte candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici