Angel Tîlvăr efectuează o vizită oficială în Franţa

  • Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, efectuează, în perioada 19-21 iunie, o vizită oficială în Franţa, la invitaţia omologului francez, Sébastien Lecornu.
  • Tîlvăr participă la conferinţa cu tema European Air and Missile Defence şi vizitează Salonul Aeronautic de la Le Bourget.
194 afișări
Imaginea articolului Angel Tîlvăr efectuează o vizită oficială în Franţa

„Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, efectuează, în perioada 19-21 iunie, o vizită oficială în Franţa, la invitaţia omologului francez, Sébastien Lecornu. Agenda oficialului român include, pe lângă convorbirile bilaterale planificate cu ministrul Lecornu, şi participarea la conferinţa cu tema European Air and Missile Defence, un important eveniment organizat de ministerul francez al apărării la Paris, la care vor lua parte un număr însemnat de miniştri ai apărării şi înalţi oficiali din ţările aliate şi partenere”, potrivit unui comunicat de presă.

Ministrul român al apărării va vizita Salonul Aeronautic de la Le Bourget.

„La acest eveniment, la care sunt înregistraţi peste 2.400 de expozanţi reprezentând industria de apărare din 49 de ţări, oficialul român va vizita principalele standuri ale companiilor româneşti prezente, precum AEROSTAR, ale expozanţilor din industria de apărare franceză precum Naval Grup sau MBDA, ale celorlalte ţări reprezentative europene, cât şi din regiunea Asia-Pacific şi Orientul Mijlociu. În marja importantului eveniment aviatic, oficialul român va avea întrevederi cu omologul israelian, Yoav Gallant, cu comandantul Comandamentului Aerian Aliat, general James B. Hecker, precum şi cu o serie de reprezentanţi ai celor mai importante firme din industria de apărare care expun la Salonul Aeronautic din Franţa”, se menţionează în finalul comunicatului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici