Antonel Tănase: Poteraş, în situaţie de incompatibilitate

Vicepreşedintele PNL Bucureşti Antonel Tănase a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, se află în stare de incompatibilitate, fiind administratorul unei firme.

42 afișări
Imaginea articolului Antonel Tănase: Poteraş, în situaţie de incompatibilitate

Cristian Poteraş, primarul sectorului 6 (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Când a fost ales primar, a spus că este dispus să renunţe la afacerile sale pentru a se dedica administrării Sectorului 6, dar domnia sa apare alături de fratele său George ca administrator al S.C. Premier CG Impex SRL", a declarat Tănase.

El a anunţat că marţi va sesiza Secretariatul Consiliului Local al Sectorului 6 şi Prefectura, pentru a constata incompatibilitatea şi încetarea mandatului de primar a lui Cristian Poteraş.

"Dacă cele două instituţii nu vor lua măsuri, vom sesiza Ministerul de Interne şi Reformă Administrativă şi apoi procuratura", a mai spus Tănase.

Conform acestuia, în baza de date a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, Cristian Poteraş figurează ca administrator al S.C. Premier CG Impex SRL cu sediul în Chitila, judeţul Ilfov, înfiinţată în 4 aprilie 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici