Antonescu: Blaga îl apăra pe Băsescu astă vară la 40-45 de grade; Ponta: Vă referiţi la temperatură?

Co-preşedinţii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta l-au ironizat, luni, pe liderul PDL Vasile Blaga, Antonescu spunând despre acesta că vara trecută, la referendumul de suspendare, îl apăra pe Traian Băsescu chiar şi la 40-45 de grade, Ponta întrebându-l dacă se referă la temperatură.

403 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Blaga îl apăra pe Băsescu astă vară la 40-45 de grade; Ponta: Vă referiţi la temperatură?

Antonescu: Blaga îl apăra pe Băsescu astă vară la 40-45 de grade; Ponta: Vă referiţi la temperatură? (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Întrebat dacă nu îl iau în serios pe preşedintele Traian Băsescu, care le-a transmis luni o scrisoare, Ponta a precizat că şeful statului este luat în serios de către liderii USL şi că îi vor răspunde în scris.

"Cum o să poţi să mai iei în serios ceva după cele întâmplate în seara zilei de 23? E greu...", a adăugat Crin Antonescu, în conferinţa de presă comună susţinută după şedinţa săptămânală a USL.

"Noi zicem asta de un an de zile. Mă bucur că aţi ajuns şi dumneavoastră la această concluzie. Până şi domnul Blaga cred că a ajuns la aceeaşi concluzie după ce îşi rupea hainele de pe el anul trecut, că apăra statul de drept cică", a adăugat Ponta, răspunzând jurnaliştilor care l-au întrebat dacă nu îl ia în serios pe Traian Băsescu.

Antonescu a spus, referindu-se la liderul PDL, Vasile Blaga, că acesta îl apăra pe Traian Băsescu, vara trecută, "chiar la 40-45 de grade".

"Da, da, vă referiţi la temperatură sau....?", l-a întrebat Ponta pe Antonescu, râzând.

"La un 20-25 de grade îl apără oricine, dar la 40-45?", a adăugat preşedintele PNL.

Ponta a mai spus că s-a amuzat în egală măsură cu Antonescu de postarea de pe Facebook a şefului statului, în care acesta apare în "vestuţa lui Cristoiu".

"V-a explicat domnul preşedinte Crin Antonescu de ce (nu se declanşează acţiunea de suspendare - n.r.) şi împărtăşesc în totalitate şi m-am amuzat în egală măsură ca şi dânsul cu postarea în vestuţa domnului Cristoiu", a mai spus Ponta.

El l-a ironizat pe preşedintele Traian Băsescu şi în privinţa scrisorii trimisă luni preşedinţilor celor două Camere şi premierului.

"Scrisoarea... a câta scrisoare e? Scrisoarea a III-a? Scrioarea a IV-a, a V-a, a câta este? Iar o luăm de la capăt? De câte ori dumneavoastră (jurnaliştii - n.r.) vorbiţi prea mult de PDL, preşedintele mai scrie o scrisoare. Dacă nu vă potoliţi şi mai vorbiţi de PDL, preşedintele o să mai trimită o scrisoare", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici