Antonescu: Boc, cea mai proastă alegere în faţa crizei, PNL rămâne în Opoziţie

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că Emil Boc este, ca premier, "cea mai proastă alegere în faţa crizei", că PNL rămâne în Opoziţie, şi că i-a comunicat premierului desemnat că din punctul de vedere al liberalilor, procedura învestirii va fi rapidă.

18 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Boc, cea mai proastă alegere în faţa crizei, PNL rămâne în Opoziţie

Antonescu: Boc, cea mai proastă alegere în faţa crizei, PNL rămâne în Opoziţie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Faptul că un om politic, Emil Boc care a condus un Guvern, din punctul nostru de vedere cel mai prost din istoria de după '90, preşedintele a nominalizat singurul prim-minisru care a căzut în Parlament în urma unei moţiuni de cenzură, arată clar că nu-i pasă de aceste lucruri. Singurul criteriu la care trebuie să răspundă un prim-ministru e acela a docilităţii totale faţă de domnia sa, de preşedinte", a spus Antonescu.

El a menţionat că nominalizarea prim-ministrului în persoana lui Emil Boc arată că preşedintele este "consecvent cu ceea ce a făcut în primul mandat".

Antonescu a spus că Boc este "cea mai proastă alegere în faţa crizei", menţionând că încrederea liberalilor în Boc este "zero dacă nu chiar minus".

"Domniile lor vor alcătui Guvernul şi noi vom rămâne în Opoziţie", a spus liderul liberal.

El a subliniat că PNL nu are nimic de reproşat UDMR.

"Odată cu alegerile prezidenţiale, turul al doilea, colaborarea sau alianţa dintre cele două tururi pentru susţinerea candidatului Mircea Geoan se încheie. (...) Noi vom face o opoziţe de partid e dreapta", a afirmat Antonescu.

El a precizat că a fost contactat de Boc şi că i-a comunicat acestuia că din punctul de vedere al PNL, procedura de învestitură va decurge "în cel mai rapid mod posibil".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici