Antonescu, către Băsescu: Daţi ordin oamenilor dumneavoastră să înceteze defăimarea României

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, i-a transmis, vineri, un mesaj preşedintelui suspendat Traian Băsescu, prin care i-a cerut să dea "ordin oamenilor" săi "să înceteze defăimarea României" şi să accepte că cetăţenii României îi vor hotărî soarta politică.

167 afișări
Imaginea articolului Antonescu, către Băsescu: Daţi ordin oamenilor dumneavoastră să înceteze defăimarea României

Antonescu, către Băsescu: Daţi ordin oamenilor dumneavoastră să înceteze defăimarea României (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Antonescu a menţionat că a primit o scrisoare de la preşedintele suspendat Traian Băsescu şi a arătat că răspunsul la ceea ce întreabă acesta se găseşte în legislaţia în vigoare a României.

Crin Antonescu a ţinut să îi transmită un mesaj lui Traian Băsescu: "Mai am un mesaj pe care vreau să i-l adresez public preşedintelui suspendat: Domnule Traian Băsescu, daţi ordin oamenilor dumneavoastră să înceteze defăimarea României, înţelegeţi şi acceptaţi că cetăţenii României şi numai cetăţenii României vor hotărî soarta dumneavoastră politică, aşa cum vor hotărî tot ce ţine de organizarea şi de destinul acestei ţări", a spus Antonescu în finalul declaraţiei de presă susţinute la Palatul Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici