Antonescu despre liderul PNL Cluj: L-am invitat să-mi fie consilier

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Cluj, despre liderul liberalilor clujeni, Marius Nicoară (susţinător al fostului premier Tăriceanu - n.r.), că acesta este un "liberal prestigios" pe care l-a invitat să îi fie consilier.

22 afișări
Imaginea articolului Antonescu despre liderul PNL Cluj: L-am invitat să-mi fie consilier

Antonescu despre liderul PNL Cluj: L-am invitat să-mi fie consilier

"Marius Nicoară este unul din cei mai prestigioşi liberali din ţară. Ne mândrim să fie colegul nostru şi avem convingerea că această organizaţie (PNL Cluj - n.r.), cu domnia sa în frunte, poate să fie o organizaţie care să stea în fruntea acestei campanii, acestui efort de recâştigare de către liberali a voturilor din Ardeal", a spus preşedintele PNL.

Preşedintele PNL a adăugat că i-a propus lui Nicoară să îi fie consilier, gestul nefiind "o compensaţie", şi aşteaptă răspunsul acestuia.

Crin Antonescu a declarat, de asemenea, că PNL este mulţumit de activitatea lui Marius Nicoară, atât de cea depusă ca lider al filialei judeţene, cât şi ca fost preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj şi candidat la Primăria Cluj-Napoca.

În plus, Crin Antonescu a afirmat că liberalii îşi doresc să recâştige poziţii importante în marile oraşe din Transilvania, regiunea rămânând o prioritate pentru partid.

"Aş dori să spun de la bun început că, din punctul meu de vedere şi al colegilor de la Bucureşti, există un interes strategic, dacă vreţi să îi spunem declarat, angajat şi de mine încă în perioada de dinainte de Congresul nostru şi, evident, valabil, cu atât mai mult acum, un interes al PNL de a recâştiga sau de a câştiga poziţii importante din punct de vedere electoral în Transilvania, în vestul ţării, în marile oraşe din Transilvania. Pentru noi, Transilvania rămâne o prioritate, este un teren care trebuie recâştigat şi categoric Clujul rămâne capitala Transilvaniei şi din punct de vedere politic", a declarat Antonescu.

Preşedintele liberalilor a susţinut că interesul PNL pentru Transilvania provine din faptul că în această parte a ţării "au rodit mult mai repede" ideile susţinute de partid după decembrie 1989.

Crin Antonescu a participat la Congresul UDMR care se desfăşoară la Cluj, după care s-a întâlnit şi cu liberalii locali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici