Antonescu: Există discuţii cu parlamentari ai majorităţii pentru a vota moţiunea de cenzură

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că există câţiva parlamentari ai puterii care ar dori "să stea de vorbă" cu liberalii în privinţa acordării unui vot favorabil la moţiunea de cenzură pe care Opoziţia intenţionează să o depună în perioada următoare pentru înlăturarea Guvernului Boc.

18 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Există discuţii cu parlamentari ai majorităţii pentru a vota moţiunea de cenzură

Antonescu: Există discuţii cu parlamentari ai majorităţii pentru a vota moţiunea de cenzură (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă liberalii au semne concrete din partea altor parlamentari, în afară de cei ai Opoziţiei, pentru susţinerea moţiunii de cenzură, Antonescu a răspuns: "În ceea ce ne priveşte - vorbesc de ceea ce am discutat noi - există câţiva parlamentari, care doresc să stăm de vorbă, şi vom sta. Repet, însă, PNL nu face o politică de racolări, nu caută sau nu acceptă să ia oricum pe oricine, nici măcar pentru că avem acest obiectiv al moţiunii de cenzură. Facem tot ce ne stă în putinţă ca moţiunea să treacă, dar nu cu preţul compromiterii ideii de om politic, de parlamentar şi de partid".

El a subliniat că "există nişte discuţii cu câţiva oameni din majoritate", în sensul votării moţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici