Antonescu face apel la români să voteze, spunând că altfel se dă un cec în alb actualei guvernări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, făce apel la români să meargă la vot, spunând că aceia care vor sta acasă duminică vor da un cec în alb actualei guvernări.

14 afișări
Imaginea articolului Antonescu face apel la români să voteze, spunând că altfel se dă un cec în alb actualei guvernări

Preşedintele PNL Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Antonescu a făcut apel către aceia care se gândesc să meargă la vot doar la alegerile prezidenţiale să îşi exprime opţiunea şi la alegerile europarlamentare.

"Eu cred că cei care socotesc că votul lor va fi util abia în toamnă, la alegerile prezidenţiale, şi se gândesc să nu meargă la vot, oferă un cec în alb acestei guvernări", a spus Crin Antonescu, vineri, într-o conferinţă de presă la Timişoara.

El a apreciat că locuitorii din mediul urban au "un apetit scăzut" pentru alegerile europarlamentare, însă acestea reprezintă un "moment important", care nu poate fi neglijat.

"A fost o campanie dificilă pentru noi. A fost o campanie în care am străbătut toată ţara. (...) Pentru noi, alegerile de la 7 iunie înseamnă un moment important, care nu poate fi neglijat", a afirmat Crin Antonescu.

El a atacat actuala guvernare, spunând că aceasta nu găseşte soluţii, dar a recunoscut că rezultatul alegerilor europarlamentare nu va duce la căderea Guvernului.

"De şase luni suntem conduşi de un Guvern, un preşedinte şi o majoritatea politică care au dovedit că nu au soluţii. (...) Rezultatul acestor alegeri nu va duce la schimbarea imediată a acestui Guvern", a concluzionat Antonescu.

Afirmaţiile sale au fost suţinute de prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, care a declarat că nu crede că românii sunt "masochişti" încât să le placă să fie minţiţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici