Antonescu îl va propune pe Radu Stroe pentru funcţia de secretar general PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că îl va propune pe Radu Stroe pentru funcţia de secretar general al partidului, luni, la reuniunea Delegaţiei Permanente.

31 afișări
Imaginea articolului Antonescu îl va propune pe Radu Stroe pentru funcţia de secretar general PNL

Antonescu îl va propune pe Radu Stroe pentru funcţia de secretar general PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Antonescu a anunţat convocarea, luni dimineaţă, a Consiliului Naţional Executiv, dar şi a Delegaţiei Permanente, în care îl va propune pe Radu Stroe pentru funcţia de secretar general.

"Am informat Biroul Politic că propunerea la care am dreptul statutar pentru funcţia de secretar general al partidului şi pe care o voi face Delegaţiei Permanente convocate pentru luni, ora 11.00, este Radu Stroe", a spus liderul PNL.

Pe de altă parte, prim-vicepreşdintele Ludovic Orban a anunţat că BPC a decis convocarea Congresul Tineretului Naţional Liberal în 4 aprilie, iar în 9 mai, de Ziua Europei, se va organiza Congresul Ligii Aleşilor Locali, moment care va coincide cu demararea campaniei pentru europarlamentare.

Radu Stroe a menţionat că BPC a discutat în legătură cu desemnarea unui reprezentant al PNL în BEC, propunerea fiind Mihai Bălăşescu, vicepreşedinte la PNL Sector 4.

Totodată, Radu Stroe a spus că BPC a făcut şi o analiză a semnăturilor pentru PE, afirmând că "PNL nu stă strălucit în această situaţie".

"Ne-am asumat un număr de 500.000 de semnături. Avem efectiv adunate 342.000 şi am stabilit măsuri pentru urgentarea atingerii acestei cote, poate chiar depăşirea ei", a spus liberalul Radu Stroe, actualmente membru al BPC.

Liberalii se vor reuni, luni, la ora 9.30, în prima şedinţă a CNE, iar la ora 11.00 în prima şedinţă a DP de după Congres. Cele două reuniuni vor avea loc la sala grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici