Antonescu, în şedinţă cu lideri ai partidului, la biroul său de la Senat

Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, s-a întâlnit, luni dimineaţă, la biroul său de la Senat cu mai mulţi membri ai conducerii partidului, printre care şi liderii grupurilor parlamentare, deşi avea programată o deplasare oficială în Israel.

178 afișări
Imaginea articolului Antonescu, în şedinţă cu lideri ai partidului, la biroul său de la Senat

Crin Antonescu (Imagine: Thomas Câmpean / Mediafax Foto)

Potrivit unor surse politice, subiectele discutate vizează numirea lui Gigel Ştirbu la Cultură, problemele legate de legile adoptate recent de Parlament şi situaţia de la TVR, unde Rareş Bogdan este în continuare susţinut pentru funcţia de preşedinte director-general.

La şedinţă participă liderii grupurilor parlamentare ale PNL din Senat şi Camera Deputaţilor, Puiu Haşotti şi George Scutaru.

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu avea programată, începând de duminică, o vizită oficială în Israel.

Oraşul Ierusalim se confruntă o furtună de zăpadă "istorică", primarul oraşului făcând apel, vineri, la armată pentru a veni în ajutor persoanelor aflate în maşinile blocate.

Potrivit unor surse parlamentare, vizita lui Antonescu în Israel a fost doar amânată, preşedintele Senatului urmând să plece din Bucureşti luni după-amiază.

Antonescu a semnat, vineri, o Decizie prin care conducerea Senatului este asigurată, în perioada 16-19 decembrie, de senatorul PSD Cristian Dumitrescu, vicepreşedinte al Senatului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici