Antonescu: N-am vorbit cu Voiculescu de luni de zile. Nu am avut o comunicare cu el pe subiectul MJ

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că nu a avut nicio discuţie cu Dan Voiculescu în ultimele luni de zile şi este eronată informaţia că ar fi vorbit cu acesta despre portofoliul Justiţiei, acuzând "unele" instituţii de presă că-şi "bat joc de proprii telespectatori şi cititori".

329 afișări
Imaginea articolului Antonescu: N-am vorbit cu Voiculescu de luni de zile. Nu am avut o comunicare cu el pe subiectul MJ

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Liderul PNL a ţinut să infirme informaţiile vehiculate în presă privind o discuţie cu Dan Voiculescu despre ministerul Justiţiei.

"Văd că se contaminează şi că există şi alte instituţii de presă care preiau o minciună gogonată, şi anume că pe subiectul ministerului Justiţiei aş fi avut o discuţie cu domnul Dan Voiculescu. Cred că pe parcursul acestui an calendaristic – în orice caz de câteva luni bune – nu l-am întâlnit pe domnul Dan Voiculescu şi nu am vorbit şi nu am comunicat în vreun fel cu domnul Dan Voiculescu, cu excepţia unei seri în care m-am întâlnit la teatru cu domnia sa şi ne-am salutat. Deci nu am avut niciun fel de convorbire, nici directă, nici telefonică de niciun fel, nu a existat niciun fel de comunicare, discuţie, iniţiativă a domnului Dan Voiculescu pe lângă mine în legătură cu acest subiect (legat de Ministerul Justiţiei, n.r.) şi de altfel vă atrag atenţia asupra faptului că PC nici nu s-a pronunţat în vreun fel în această micuţă criză", a susţinut Antonescu.

Preşedintele PNL s-a arătat nemulţumit de modul în care anumite televiziuni tratează subiectele de presă.

"Îmi pare foarte rău că unii dintre dumneavoastră ajung la aşa ceva, nu se poate să-ţi baţi joc de proprii telespectatori, sau de proprii cititori dezinformându-i în halul acesta. Ştiu că ai o temă, cu Voiculescu, ştiu că trebuie să faci aceste lucruri. Nu se poate... s-a trecut la ceva ce în presa românească totuşi chiar parcă nu a existat, şi asta se întâmplă zi de zi", a mai afirmat preşedintele PNL.

Antonescu a menţionat că nu a avut discuţii cu reprezentanţii PC pe subiectul Justiţiei sau despre "vreun alt subiect, de bună vreme".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici