Antonescu: Nu cred că un om întreg la minte mă poate acuza că am pactizat cu Băsescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Piatra Neamţ, că nu crede că "un om întreg la minte", după ce a văzut dezbaterea de la Cluj-Napoca, îl poate acuza că a pactizat cu Traian Băsescu şi că nu are nicio obligaţie să treacă sub tăcere "minciunile" preşedintelui PSD, Mircea Geoană.

18 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu cred că un om întreg la minte mă poate acuza că am pactizat cu Băsescu

Antonescu: Nu cred că un om întreg la minte mă poate acuza că am pactizat cu Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele PNL a spus că în fiecare zi este hărţuit pe presă cu acuzaţia că a pactizat cu Traian Băsescu şi că nici un om corect şi întreg la minte, care a urmărit dezbaterea de sâmbătă cu şeful statului, nu îi poate reproşa că a pactizat cu acesta.

El a reluat afirmaţiile potrivit cărora exclude orice înţelegere cu Traian Băsescu şi cu PDL, atât timp cât acest partid este condus de şeful statului.

Liderul liberal a mai spus că nu este greu de înţeles că nu are niciun fel de obligaţie să treacă sub tăcere "miniciunile" lui Mircea Geoană, menţionând că nu a avut şi nu va avea cu acesta vreo alianţă şi explicând că are cu Geoană o majoritate parlamentară care-l susţine pe Klaus Iohannis, propus de el pentru funcţia de premier. "Altceva între mine şi Mircea Geoană nu este", a adăugat el.

Antonescu a mai spus că faptul că vorbeşte de răul pe care-l reprezintă Băsescu nu înseamnă că Geoană e bun, iar dacă vorbeşte de răul care ar fi Geoană în fruntea ţării nu înseamnă că s-a aliat cu Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici