Antonescu: Oricând pot surveni remanieri. Nu suntem în această situaţie acum

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, după şedinţa BPN, de la Mamaia, răspunzând unei întrebări, că oricând pot surveni remanieri pe parcursul guvernării, el subliniind că o astfel de situaţie nu există în acest moment.

221 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Oricând pot surveni remanieri. Nu suntem în această situaţie acum

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

"O remaniere se poate face oricând. Nu am stabilit niciodată că la sfârşitul lui august vom face o remaniere. Am spus că nu am şi nu cunosc în partid intenţii pentru remaniere. A spus şi Victor Ponta în repetate rânduri şi recent că nu are în vedere o remaniere în acest moment. Pe parcursul guvernării oricând pot surveni remanieri, nu suntem în această situaţie acum", a spus Antonescu.

El a admis că cea mai mare parte a discuţiilor de joi din BPN al PNL a avut în vedere acţiunile ministrului de Finanţe, Daniel Chiţoiu, pentru că acesta se ocupă de un domeniu cardinal şi este vicepremierul liberalilor, dar nu au existat nemulţumiri exprimate.

"Nu am avut de-a face cu nemulţumiri, cu solicitări de remaniere, ceea ce s-ar fi putut întâmpla. Nu am avut de-a face nici cu nelămuriri. Ministrul, ca şi alţi colegi au răspuns unor întrebări, au dat explicaţii, au descris motivele care au dus la decizii ale Guvernului . Tot ce s-a discutat nu a avut caracter polemic", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici