Antonescu: Protocolul USL nu este nici suspendat, nici anulat, nici denunţat. USL există

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că protocolul USL nu este "nici suspendat, nici anulat", nu a fost denunţat de vreuna dintre părţi la Tribunal, motiv pentru care este încă în vigoare şi USL există.

193 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Protocolul USL nu este nici suspendat, nici anulat, nici denunţat. USL există

Antonescu: Protocolul USL nu este nici suspendat, nici anulat, nici denunţat. USL există

"Aş mai ieşi în întâmpinarea întrebărilor dumneavoastră privitoare la Uniunea Social Liberală, pentru că am văzut că e un subiect pe care îl stăpâniţi greu, ce-i drept, nu din vina dumneavoastră, ci, poate, şi din cauza unor declaraţii cu nuanţe diferite care s-au dat în aceste zile. Şi aici aş simplifica puţin lucrurile spunându-vă că Uniunea Social Liberală există, protocolul USL nu este nici suspendat, nici anulat, protocolul Uniunii Social Liberale este un document oficial, un document constitutiv al alianţei", a declarat Antonescu.

El a mai spus că protocolul este în vigoare.

"El este semnat, depus la tribunal şi, evident, atâta vreme cât Uniunea există, cât protocolul nu a fost modificat sau denunţat, este evident că şi acest protocol este în vigoare", a mai completat liderul PNL.

Săptămâna trecută, liderii PSD în frunte cu premierul Victor Ponta au cerut partenerilor din USL să îl excludă din PNL pe senatorul Sorin Roşca Stănescu, urmare a declaraţiilor repetate ale acestuia împotriva PSD şi a prim-ministrului. Liberalii, însă, nu au luat nicio decizie tranşantă, Crin Antonescu spunând doar că de acum încolo nu vor mai fi tolerate atacuri ale liberalilor la adresa partenerilor social-democraţi.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, că PNL trebuie în perioada următoare să probeze prin fapte că este solidar cu PSD la guvernare, el arătând că decizia liberalilor de a fi solidari cu PSD trebuie să fie una sinceră, având în vedere că protocoul USL nu s-a respectat, fiind suspendat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici