Antonescu: Toţi liberalii sunt convinşi că trebuie votată această moţiune şi vor vota moţiunea

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură, că toţi liberalii sunt convinşi că aceasta trebuie votată, menţionând că PNL trebuie să ofere o alternativă concretă fie că Executivul cade sau rămâne în funcţie după vot.

14 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Toţi liberalii sunt convinşi că trebuie votată această moţiune şi vor vota moţiunea

Antonescu: Toţi liberalii sunt convinşi că trebuie votată această moţiune şi vor vota moţiunea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă este optimist în legătură cu moţiunea de cenzură, Antonescu a răspuns: "Nu se pune problema în termen de optimism sau pesimism".

"Se pune problema în termenii determinării şi, ca preşedinte al PNL, pot să spun doar - şi e suficient - că toţi liberalii sunt convinşi că trebuie votată această moţiune şi vor vota această moţiune", a susţinut Crin Antonescu.

El a subliniat că, indiferent de scorul de la moţiune, liberalii trebuie să fie gata în orice moment să ofere o alternativă la actuala guvernare.

"Că astăzi Guvernul pică sau că astăzi Guvernul rămâne, datoria noastră e să fim gata în orice moment să oferim o alternativă coerentă, concretă şi profund diferită", a conchis Antonescu.

Cele două Camere ale Parlamentului s-au reunit, marţi, pentru dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură "Opriţi genocidul social!", depusă de PSD după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe două proiecte de lege vizând reducerea cheltuielilor bugetare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici