Anunţul lui Nicuşor Dan. Ce se întâmplă cu Arena Naţională

  • Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat miercuri că reparaţiile la acoperişul retractabil al Arenei Naţionale au fost finalizate
2255 afișări
Imaginea articolului Anunţul lui Nicuşor Dan. Ce se întâmplă cu Arena Naţională

Anunţul lui Nicuşor Dan. Ce se întâmplă cu Arena Naţională

„Vestea bună e că reparaţiile de urgenţă la acoperişul retractabil al Arenei Naţionale au fost finalizate. Problema apărută la începutul acestei luni a fost deci rezolvată. Veştile mai puţin bune ţin de raportul Corpului de Control cu privire la mentenanţa acoperişului Arenei Naţionale, raport pe care l-am primit de curând”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Conform acestuia, raportul arată că nu a existat şi nu există încă un contract de mentenanţă corectivă pentru acoperişul retractabil al Arenei, fiind contractate doar servicii de mentenanţă preventivă. „Compania Municipală Tehnologia Informaţiei Bucureşti SA (cea care avea responsabilităţi în gestiunea acoperişului) cunoştea încă din 12 octombrie că există defecte la acest acoperiş, dar n-a obiectat la folosirea în continuare a acoperişului. Acoperişul a fost operat cu încălcarea restricţiilor, inclusiv în condiţii de ninsoare, ceea ce a dus în mod direct la avarierea lui, iar Primăria a fost nevoită să contracteze servicii de reparaţii în regim de urgenţă”, a mai menţionat, din raport, primarul general.

Acests susţine că cei vinovaţi vor plăti şi că Primăria Capitalei va contracta un serviciu de mentenanţă corectivă.

Nicuşor Dan a mai anunţat că Primăria va imputa costurile reparaţiei, de 217.500 lei + TVA, Companiei Municipale Tehnologia Informaţiei Bucureşti SA.

Primarul general o acuză pe Gabriela Firea că a minţit: „Şi o precizare pentru public: fostul primar Firea a minţit din nou, afirmând că suntem în perioada de garanţie pentru stadion. Această garanţie, care includea mecanismul acoperişului defectat, a fost de 36 de luni, deci a expirat de mult timp”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici