Apelul unui membru PSD: Un vis urât pe cale să devină realitate. Finala Klaus-Barna! Treziţi-vă, colegi din CEx!

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu i-a îndemnat pe colegii din CEx să se trezească la realitate, în contextul în care o finală între Klaus Iohannis şi Dan Barna la prezidenţiale este pe cale să se contureze.

2780 afișări
Imaginea articolului Apelul unui membru PSD: Un vis urât pe cale să devină realitate. Finala Klaus-Barna! Treziţi-vă, colegi din CEx!

Apelul unui lider PSD: Un vis urât pe cale să devină realitate. Finala Klaus-Barna! Treziţi-vă, colegi din CEx!

„Un vis urât e pe cale să devină realitate. Finala Klaus-Barna! Iar noi cei din PSD să fim nevoiţi să alegem răul cel mic! Un adevărat cosmar. Treziţi-vă, dragi colegi din Cex!”, a scris Codrin Ştefănescu, marţi, pe Facebook.

Reacţia vine în contextul în care social-democraţii s-au reunit marţi la Parlament, în Birou Politic Naţional, pentru a-şi alege candidatul la prezidenţiale, urmând ca propunerea să fie validată în CEx. În cursa internă au rămas oficial Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae, însă nici Viorica Dăncilă sau Gabriela Firea nu exclud o candidatură.

Alianţa USR-PLUS a stabilit, în urma unor negocieri interne, ca Dan Barna să fie candidatul alianţei la prezidenţiale, iar pentru funcţia de premier l-au validat pe Dacian Cioloş. Anunţul a fost făcut, duminică, de cei doi lideri ai Alianţei 2020.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici