Aurel Ciobanu-Dordea, numit de Tăriceanu la DAE

Fostul negociator-şef pentru aderarea României la UE în perioada decembrie 1999-ianuarie 2001, Aurel Ciobanu-Dordea, a fost numit, joi, de premierul Călin Popescu Tăriceanu în funcţia de subsecretar de stat în cadrul Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE).

19 afișări
Imaginea articolului Aurel Ciobanu-Dordea, numit de Tăriceanu la DAE

Aurel Ciobanu-Dordea, numit de Tăriceanu la DAE

El va avea atribuţii de agent guvernamental însărcinat cu reprezentarea României în faţa Curţii de Justiţie a Comunităţilor Europene şi a Tribunalului de Primă Instanţă a Comunităţilor Europene.

Aurel Ciobanu-Dordea a ocupat funcţia de negociator-şef cu UE la propunerea PNL, formaţiune din care s-a retras ulterior, neavând voie să facă parte dintr-un partid politic în perioada în care îndeplinea acele atribuţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici