Aurelia Cristea, fost deputat PSD: Sunt suficienţi alţi oameni capabili să conducă PSD. Protestatari, chemaţi-i alături de voi!

Fosta social-democrată Aurelia Cristea le transmite foştilor colegi de partid ''să aleagă cetăţenii pe care-i reprezintă şi nu pe Liviu Dragnea'', arătând că sunt suficienţi oameni capabili care să conducă partidul.

4077 afișări
Imaginea articolului Aurelia Cristea, fost deputat PSD: Sunt suficienţi alţi oameni capabili să conducă PSD. Protestatari, chemaţi-i alături de voi!

Aurelia Cristea, fost deputat PSD: Sunt suficienţi alţi oameni capabili să conducă PSD. Protestatari, chemaţi-i alături de voi!

Ea a cerut abrogarea ordonanţei urgent, dar şi demisia lui Liviu Dragnea.

''Dragnea&company( cei care au pus la cale OUG si au proliferat in spaţiul public ameninţări cu o contramanifestaţie PSD) trebuie să plece. Nu mai reprezintă nici o garanţie de încredere nici pentru cetăţeni şi cu atât mai puţin pentru partenerii externi. Contractul social a fost rupt! Sper ca foştii mei colegi să aleagă cetăţenii pe care-i reprezintă şi nu pe Dragnea. Sunt suficienţi oameni capabili in PSD să conducă partidul şi care au credibilitate! 3. PSD trebuie să guverneze cu o echipă guvernamentală capabilă să ofere garanţia că cetăţeanul este respectat'', a scris ea pe Facebook.

Ea îi roagă pe protestatari să îi cheme pe social-democraţi alături de ei, nu să îi jignească.

''Tuturor celor care manifestaţi în stradă vă transmit tot respectul şi aprecierea mea. România noastră acum se naşte. Dar vă rog ceva, nu mai catalogaţi psd-işti ca "ciuma roşie", chemaţi-i alături de voi, să vă vadă, vorbiţi cu ei, explicaţi-le ce doriţi, că respectaţi votul, dar vreţi corectitudine şi respect. Vreţi ca nimeni dintre cei care ajung intr-o functie publica să nu fure din banii publici plătiţi de fiecare dintre noi, inclusiv de membrul de partid, să nu abuzeze de funcţia pe care o are şi să fie responsabil. Veţi descoperi că aveţi aspiraţii comune. Sunt vecinii, prietenii sau rudele voastre, fac parte dintr-o organizaţie şi ei cred că li se fură acum un drept prin aceste proteste, acela pe care l-au câştigat prin vot'', explică fostul parlamentar.

''Şi o întrebare care nu-mi dă pace: De ce sacrifică Liviu Dragnea toată munca şi buna credinţa a multor oameni din PSD? Şi imaginea României. Toate modificările la Codul Penal puteau să fie dezbătute în Parlament, cu aşa o majoritate nu cred să fi avut probleme în adoptare. Ce interes mai mare are dincolo de interesul personal?'', încheie Aurelia Cristea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici